Závěr první sezony Zlaté labutě se blíží. Přes léto mohou diváci vařit s pořadem Zlatá labuť u sporáku.

Příběhy první série seriálu Zlatá labuť pomalu vrcholí. Petr (Adam Vacula) s Bárou (Marta Dancingerová) ještě zabojují za společnou budoucnost, jenže začnou přicházet na to, jak velké nebezpečí to pro ně i pro ostatní může znamenat. Klacky pod nohy jim tentokrát hodí někde úplně jiný než doposud. A půjde doslova o život. Kdo v tom má prsty? Zasáhne Petr a zjedná si pořádek? Dočká se zamilovaná dvojice i nečekané podpory?

Irena (Kristýna Ryška) tuší, že se nad jejím vztahem s Alenou (Simona Lewandowska) stahují mračna. Aby zajistila Alenino bezpečí, musí ji rychle dotlačit do sňatku s Jakubem, přestože o to ani jeden právě teď příliš nestojí. Jakub (Mark Kristián Hochman) zatím vyčkává zejména na lepší finanční situaci. A právě s tím se mu Irena rozhodne tajně pomoci. Jakou roli v tom sehraje Irenin manžel Lukáš (Robert Mikluš)? Co všechno je pro svou stále ještě manželku ochoten udělat z čisté lásky? A bude po zásahu Maškových svatba Aleny s Jakubem na spadnutí nebo naopak zametena pod koberec?

Arne (Tomáš Töpfer) si začíná uvědomovat nebezpečí, která mu v nové politické situaci hrozí. Na poslední chvíli se rozhodne učinit opatření, která mohou jemu i Kamilovi (Robin Ferro) zajistit důstojný život, i když bude nejhůř. A je to za pět minut dvanáct. Situace nahánějící hrůzu, je totiž už za rohem a překvapivě se ve velkém nebezpečí ocitne i Martin (Kryštof Bartoš)…

Zlatá labuť u sporáku

Doprovodné materiály k pořadu mohou diváci sledovat na Nova.cz. Aby se jim o prázdninách po oblíbeném seriálu tolik nestýskalo, připravila redakce kromě bonusových materiálu také exkluzivní pořad Zlatá labuť u sporáku. Diváci se dozví, jak v dnešních podmínkách připravit pokrmy oblíbené za časů první republiky, aby byly atraktivní i v současné době. Redaktorky společně připraví prvorepublikové recepty a zcela netypicky je doplní o dobové drby. Divák se tak například dozví, proč Ema Destinnová s sebou všude vozila kostlivce Ivánka, na čem si rádi smlsli Čapkovi Pátečníci nebo že Vlasta Burian zdědil osobního kuchaře po belgickém králi. Pořad je prvním společným autorským projektem Dominiky Rachůnkové a Reginy Zajícové. První tři díly jsou divákům již k dispozici a na pokračování se mohou těšit každých čtrnáct dní.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama