Eva Burešová má na natáčení ZOO dva roubíře

Její Viky se vrátila do děje s malým miminkem, seriálovým Péťou. Pro Evu Burešovou to znamená mít na place za parťáka prcka, s kterým se moc nedomluvíte, ale přesto ho zbožňujete. Jaké je to pro herečku točit s miminkem, které není její a navíc musí být ve dvojím provedení?

Viktor a Matyáš se dělí o postavu malého juniora – Péti a je to čistě z praktických důvodů. „Každý je úplně jiný. Matyáš je větší, je to kus chlapa a Viktor je zase jemnější. Když byli malincí, byli si docela podobní, ale už z toho vyrůstají, každý roste jiným tempem a mají samozřejmě i jinou povahu,“ prozrazuje na kluky jejich seriálová maminka Eva Burešová. Ta měla na začátku natáčení většinu obrazů s Viktorem. „Točili jsme spolu od začátku, tak jsme byli na sebe zvyklí. Byl i klidnější a teď se to celé otočilo. Viktor úplně točit nechce, pláče, a tak se často mění za Matýska,“ popisuje situaci na natáčení ZOO herečka. A dokonce si už našla postup, který na kluky platí. „Jsou skoro stejně staří jako můj syn Tristan, tak to je snadnější. Jelikož jsou to malá miminka, tak u nich záleží především na tom, jak se vyspí, jestli mají hlad, nebo jsou po jídle, jestli je na place dvacet lidí, nebo tři. Je to velmi nevyzpytatelné. Jsou ale oba zlatí a je kouzelné sledovat tu jejich cestu. Když jsem s nimi začala točit, byli fakt úplně mrňaví, musela se jim držet hlavička, teď už to jsou velcí kluci. Otáčejí se za mnou. Sleduji to samé u svého syna a je moc hezké u toho být.“ Eva je zaskočená i z toho, že si lidé myslí, že miminko v seriálu je právě její druhorozený syn Tristan. „Nevím, jak na to lidi přišli, já ho ještě nikde veřejně neukázala, ale hodně lidí se mě ptá, zda je to v té televizi on.“

A vzala by vůbec maminka své dítě na natáčení, aby skutečně mohl hrát jejího syna? Ze začátku nad tím herečka uvažovala. „Přemýšlela jsem o tom na začátku. Byla by výhoda, že bychom mohli být spolu, ale nakonec jsme to neudělali, protože pro ty děti je to natáčení náročné, stejně jako je to náročné pro nás. Musí se jet v tempu a na nikoho se nečeká. I když on je extrémně zlatý. Nepláče, jenom když chce jíst, a to zabrečí jen v tu chvíli, kdy už mu něco připravuju.“ Nakonec tak v seriálu ZOO hraje Eva Burešová s miminky, která jsou její jen pro daný obraz.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama