Orlane: Jak budete letos cestovat? Nalehko, nebo s celou koupelnou? Objevte kouzlo travel kitů. Nezabírají místo v kufru a zaručí, že budete mít svoji oblíbenou kosmetiku stále k dispozici.

Začínáte přemýšlet nad tím, co se vám do zavazadla vejde, a co budete muset oželet a nechat doma? Neubírejte ze svých standardů. Díky travel kitům si totiž můžete dopřát zavazadlo plné společenských šatů, ale také péče, na kterou spoléháte.

Kosmetická značka Orlane je skvělým pomocníkem při péči o pleť, ale nabízí také jedinečné doplňky, se kterými vám to bude slušet za všech okolností. Je jasné, že balení prázdninového zavazadla je v současném období věda. V každém případě proto stojí za to vyzkoušet travel kity společnosti Orlane, která připravila dvě nejoblíbejší sady v provedení i do letadla. To znamená, že do příručního zavazadla můžete kosmetické přípravky klidně nandat a s mírnou obstrukcí je pak dostat na palubu letadla – a nezdržovat se dalším odbavením. Balíčky, které pro letošní léto značka Orlane nabízí, jsou přesně tím, co vám nesmí chybět. Vyberte si z cestovních variant své oblíbené kosmetiky a celou řadu můžete mít při sobě, aniž by vám zabírala místo v kufru či bránila tomu, abyste se na prodloužený víkend letadlem mohla vydat jen s kabinovým zavazadlem.

Vyzkoušejte:

Cestovní sada Anagenese, 1020 Kč, www.orlanecz.com

Pleťový krém Anagenese si může dopřát každá žena. Tato komplexní péče v boji s časem vychází z nejnovějších vědeckých objevů a navrátí nestárnoucí krásu i vám.  Krém je ideálním řešením pro všechny ženy, které pro sebe hledají dostupnou, a přitom účinnou omlazující péči. Tento jemný krém zajistí pleti okamžitou regeneraci a dokonalou hydrataci. Stimuluje obnovu buněk. Cestovní set kosmetiky Orlane Anagenese obsahuje: Anagenese pleťový krém 25 ml, Anagenese oční krém 3 ml, hydratační micelární vodu 50 ml, jemný vyživující krém pro suchou pokožku 25 ml.

Hydralane cestovní set, 1384 Kč, www.orlanecz.com

Dárkový set nabízí jedinečnou příležitost vyzkoušet si luxusní kosmetické přípravky Orlane. Pomozte svojí pleti, aby se naučila udržet si hydrataci! Účinný hydratační krém je nepostradatelným základem pro udržení krásné, pružné a zářivé pleti na dlouhou dobu. Ideální do letadla, zabraňuje dehydrataci pleti.

Cestovní sada B21, 5414 Kč, www.orlanecz.com

Dárkový set nabízí jedinečnou příležitost vyzkoušet si luxusní kosmetické přípravky Orlane. Zcela výjimečný B21 Extraordinaire pleťový krém resetuje buňky, obnovuje jejich energii a účinně působí proti všem známkám stárnutí pleti. Balení obsahuje jedinečný krém ORLANE B21 Extraordinaire 50 ml,  ORLANE B21 Extraordinaire Sérum 7,5 ml, ORLANE B21 Extraordinaire pleťový peeling 15 ml, ORLANE oživující odličovací pleťové mléko 50 ml, ORLANE oživující pleťové tonikum 50 ml a ORLANE elegantní stylovou kosmetickou taštičku. Ikonická řada B21 viditelně redukuje všechny projevy stárnutí. Lze ji použít jako preventivní kúru v každém věku a pro každý typ pleti. 

Značka Orlane dlouhodobě patří mezi prestižní kosmetické značky, které ve výsledku restartují pokožku a její buněčné procesy. S důrazem na tradici a historii francouzské luxusní kosmetiky je právě tato řada tím, co by na vašem toaletním stolku a při vašich kosmetických rituálech chybět nemělo. Celá řada je navržena tak, aby vyhovovala požadavkům všech a v každé zemi, aby i klienti se specifickými potřebami pleti našli to, co potřebují, právě v produktech značky s bohatou historií. Seznamte se s Orlane a dělejte radost – jediným nákupem.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama