Divoká oslava u Nyklových i pořádné trapasy v Ulici. Co praskne na Jirku a Martinu?

V seriálu Ulice na TV Nova se řeší zejména vztahy, ať již ty rodinné, partnerské či mezilidské. Občas tam dojde i k docela bizarním situacím, jež přináší sám život. Tentokrát se o jednu takovou postarají Lumír Nykl a Tonda Hložánek, kteří se rozhodnou, že dají dohromady Jirku a Martinu. A jak budou rozjetí, šlápnou do toho takovým způsobem, že se všem postarají o velikou show i obrovské trapasy…

V seriálu Ulice, který vysílá TV Nova, se tentokrát bude slavit ve velkém. Aby taky ne, když mají narozeniny hned dva členové klanu Nyklových – Lumírova (Václav Svoboda) dcera Vendula (Anežka Rusevová) a rodinný parťák Mário (Jiří Kniha). Pro Vendulu to je i záminka k zakopání válečné sekery s Martinou (Natálie Holíková), vůči níž má hodně černé svědomí kvůli křivému obvinění, že jí svádí manžela Pavla (Jan Řezníček). Ve snaze udobřit si Martinu i Kateřinu uspořádá oslavu v Kateřinině (Martina Randová) hospodě a obě na ni samozřejmě pozve. Martinu zároveň požádá o přípravu pohoštění s tím, že šetřit se tentokrát opravdu nebude.

Přestože se zdá, že je konečně vše na dobré cestě, oslava nabere nečekané grády i směr kvůli dvěma dohazovačům – Lumírovi a Tondovi (Miroslav Hanuš). Pravda, začne si opět Tonda Hložánek. V nejvyšším zoufalství totiž požádá Lumíra o pomoc s poměrně delikátní záležitostí – s hledáním partnerky pro syna Jirku (Ondřej Havel). Ten se vrhl do politiky s takovou vervou, že na nic jiného nemá čas. Jeho rodiče kvůli tomu samozřejmě bijí na poplach. Tonda si dokonce spočítá, jak dlouho už syn neměl ženskou. Výsledek ho pořádně vyděsí, neboť to je podle něj již zdraví škodlivé. A tak naplno rozjede akci na Jirkovu záchranu. Netrvá to dlouho a na mušku se mu dostane Kateřinina dcera Martina, která je podle něj prostě dokonalost sama. Lumírovi se ten nápad docela zalíbí, takže se páni otcové ihned pustí díla.

Tonda využije hned první příležitosti, jak dát Martinu a Jirku dohromady. Tou je právě Vendulina a Máriova narozeninová oslava. Jenže chybička se vloudí, jak už to v těchto případech často bývá. Tonda a Lumír se tam všem postarají o zlatý hřeb večera a zároveň i o obrovský trapas, jenž nezůstane bez následků… Jak na jejich dohazování ostatní zareagují? Jak to vezme potenciální pár Jirka a Martina? A co všechno při té příležitosti na tyhle dva praskne? Jsou opravdu single, jak si všichni myslí?

Premiérové díly seriálu Ulice, ve kterých tentokrát nebude nouze o spoustu humorných momentů, vysílá TV Nova od pondělí do pátku v podvečerním čase od 18:30 hod. S týdenním předstihem jsou divákům k dispozici na Voyo.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama