Poslední premiéra Výměny manželek před létem. O prázdninách TV Nova uvede reprízy, Voyo exkluzivně nové díly

Zítra TV Nova v tradičním čase 20:20 uvede závěrečnou premiérovou epizodu patnácté sezóny Výměny manželek. Přes prázdniny TV Nova uvede reprízy těch nejúspěšnějších epizod předchozích sezon. Dalších sedm nových, premiérových dílů úspěšné reality show bude v létě k vidění v exkluzivní předpremiéře na Voyo. Avšak nepřijdou o ně ani televizní diváci. O tom, kdy budou nové epizody nasazeny do vysílání, bude TV Nova informovat ještě v letošním roce.

Jak si poradí důrazná Jana s liberální výchovou, na kterou není zvyklá? Dokáže se Petra přizpůsobit, nebo se jí podaří změnit výchovné praktiky náhradní rodiny?

Matka dvou dcer, Jana, se přestěhuje z Přelouče do Prahy, kde již kdysi pár let bydlela, do rodiny, kde se k dítěti nechovají direktivně. Na druhou stranu zamíří Petra, která se náhradního manžela pokusí přesvědčit, aby na dcery nebyl tak tvrdý. Diváci uvidí nejnovější díl úspěšné reality show Výměna manželek již zítra, ve středu 21. června ve 20:20 na TV Nova nebo již nyní na Voyo.

První rodina Výměny manželek žije v pronajatém bytě 3+kk v Praze na moderním sídlišti Jarov. Petře je 33 let a je kadeřnicí na mateřské dovolené. Honzovi je 30 let a je podnikatel. Spolu mají dvouletou dceru Aničku. Petra a Honza tvoří spokojený pár už čtyři roky. S nápadem přihlásit rodinu do televizního pořadu přišel Honza, přišlo mu to jako zajímavý adrenalinový zážitek. Partneři vyznávají liberální výchovu, a tak celý jejich svět se točí kolem malé dcerky. Jejich dohady se týkají maličkostí, jako, že Honza zapomene v kalhotách papírový kapesník. Oba by chtěli změnit přístup k sobě. Chtěli by se víc chválit a více si vyznávat lásku.

Druhá rodina žije v panelovém domě na přeloučském sídlišti v bytě 3+1. Janě je 40 let a pracuje v pečovatelském domě pro seniory. Pavlovi je 40 a živí se jako popelář. V domácnosti s nimi žijí Janiny dvě dcery z předchozího vztahu: prvňačka Janička (7) a Eliška (6). Dvě dcery má i Pavel, ale ty žijí na Moravě. Partneři spolu žijí jeden rok. Do Výměny manželek se přihlásili proto, aby Pavel nebyl na holky tak přísný a dokázal se s Janou domluvit na společné výchově. Jana by chtěla, aby s Pavlem viděli, jak probíhá výchova dětí i jinde.

Petra se v novém bytě cítí příjemně. Vybavení jí přijde prostší, ale funkční. Nejvíc se jí líbí dětský pokoj. V nové domácnosti se Petře nelíbí, že holky pijí pouze sladké nápoje a má problém i s výchovou, jaká je na děti aplikována. Moc se podle ní doma křičí, i když to není potřeba. Janička má spoustu jedniček, ale Pavel jí stejně při plnění domácích úkolů sekýruje. Petra by chtěla, aby dcery občas chválil. K menší výměně názorů dojde, když Petra s holkami vyrábí valentýnky. Pavel to hned začne komentovat, že to je americký svátek, který on neuznává. Když však Petře dojde kurýrem kytice, dojme ho to a rozhodne se své Janě druhý den také poslat květiny.

I Janě se nový pražský byt líbí. Přijde ji jednoduchý a čistý. Honza i Anička ji přijdou sympatičtí, jen Anička je hodně fixovaná na tátu a špatně si k náhradní mamince hledá cestu. Velkým tématem je i odlišný přístup k výchově. Honza s Petrou nejsou zastánci diktatury, nechtějí dcerku do ničeho nutit. Jana je ráznější. Avšak i ona se v nové domácnosti inspiruje a chtěla by se s Pavlem domluvit, aby víc s holkami komunikovali, aby víc vysvětlovali.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama