Paramount MAX kino startuje už příští čtvrtek. Odpoledne přinese dětský program, na plátně pak zazáří Ježek Sonic

Již příští čtvrtek, 29. června, odstartuje na střeše Centra Černý Most další ročník oblíbeného Paramount MAX kina. Zahájení letošního ročníku bude patřit všem dětem – od 15.00 pro ně bude v prostorách Centra a na jeho střeše připraven zábavný program, na který ve 21.00 naváže promítání filmu Ježek Sonic. Letní kino, za kterým stojí kanály Paramount Network a Prima MAX, přinese letos celkem deset filmů pro všechny věkové kategorie a nabídne i loňské filmové hity Top Gun: Maverick nebo Ztracené město. Vstup na akci, kterou pořádá primácká agentura SOLOOTIONS, bude jako vždy pro všechny diváky zdarma.

Zahájení letošního ročníku Paramount MAX kino bude patřit všem dětem. Předposlední školní den, 29. června, pro ně bude od 15.00 připraven v prostorách nákupního centra zábavný program, a to pod hlavičkou značky Nickelodeon. Malí i velcí návštěvníci se tak mohou těšit hned na tři různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Chybět tak nebude šestimetrový podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Ve SpongeBobově ananasovém domku budou připraveny tematické tetovačky a děti budou mít dále šanci se potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. Po setmění, zhruba ve 21.00, se pak na plátně předvede modrý hrdina doslova nabitý energií – Ježek Sonic.

Následujících osm večerů bude patřit filmovým novinkám i oblíbeným evergreenům. Že život v záři reflektorů na přehlídkových molech se může rychle změnit v boj o život, předvede Derek Zoolander.Ben Stiller bude v jednom z dalších večerů své nastávající dokazovat, že Fotr je lotr. Opálení a svalnatí strážci pořádku na písečných plážích se předvedou v Pobřežní hlídce. Hit, který se loni promítal v kinech, Ztracené město, nabídne zábavnou akční podívanou se Sandrou Bullock a Channingem Tatumem. Tom Cruise dorazí na plátna hned několikrát – nejprve v loňském trháku a pokračování jednoho z nejoblíbenějších filmů všech dob Top Gun: Maverick, podruhé v oblíbené klasice Vanilkové nebe. Poslední srpnový čtvrteční večer pak bude opět patřit dětem, které se s prázdninami rozloučí se snímkem Ježek Sonic 2.

Pro diváky kina jsou připraveny i oblíbené filmy Transformers a Mission: Impossible, jejichž nejnovější pokračování mohou aktuálně vidět na plátnech multikin. „Od 8. června je v našich kinech zbrusu nový díl série, a to Transformers: Probuzení monster. Jedná se o takzvaný prequel, tedy díl, který svým dějem předchází všechny filmy této série a promítání v letním kině na něj tak logicky naváže. 13. července pak proběhne premiéra nejnovější Mission: Impossible Odplata – První část a letní kino v ten samý den přinese jeden z dřívějších příběhů série,“ říká Tomáš Volt, marketingový ředitel sítě multikin CineStar, která je partnerem akce.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama