Newyorský styl s nádechem Francie?

Newyorský styl s nádechem Francie?

Newyorský styl s nádechem Francie?

Fenomén newyorského streetfoodu i v českém fastfoodu – limitovaná edice Pastrami Bourgeois

Domácí chleba přímo z rukou francouzského pekaře, speciálně uzené hovězí maso a poprvé v historii fastfoodu lanýže. Tak by se ve stručnosti dala popsat limitovaná novinka Pastrami Bourgeois, kterou můžete až do 15. ledna ochutnat v Bageterii Boulevard. Recepturu připravil autor podzimního CHEF MENU a velký mistr v kuchyni Mirek Kalina.

 

I když má pastrami své kořeny ve východní Evropě, svůj věhlas získalo až v dalekém New Yorku, kde je dodnes vyhlášeným streetfoodovým hitem. Kdo neochutnal v tomto městě sendvič s pastrami, jako by nebyl. Nyní však už není nutno letět takovou dálku. Tuto specialitu si aktuálně můžete dopřát napříč celou republikou ve všech pobočkách Bageterie Boulevard.

Pastrami Bourgeois vám nabídne jemné a lahodné uzené hovězí maso nakrájené na tenké plátky v opečeném domácím kváskovém chlebu od skutečného francouzského pekaře. Chuť Francie provází celý recept. Jedinečností tohoto sendviče je také speciální lanýžová majonéza doplněná červenou vinnou cibulkou a rukolou.

„Tento sendvič považuji za naprosto výjimečnou nabídku. Svým složením a kvalitou surovin bych ji mohl brát jako třešničku na dortu v nabídce Bageterie Boulevard a napříč fastfoody obecně. Představuje tak nakročení k modernímu tzv. fast casual konceptu. Pastrami Bourgeois má svůj newyorský styl s francouzským nádechem. Myslím si, že osloví i nejnáročnějšího konzumenta,“ doplňuje Mirek Kalina, autor receptu Pastrami Bourgeois a šéfkuchař restaurace Kalina cuisine & vins.