Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague

Velikonoční brunch v restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague

Na Velikonoční neděli ožije restaurace CottoCrudo rodinnou zábavou

Tradiční velikonoční veselí oživí restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague v neděli 27. března. Od 12:30 do 15:30 proběhne oblíbený velikonoční brunch, který přinese bohatý program pro všechny hosty. Šéfkuchař restaurace Leonardo Di Clemente spolu se svým týmem připraví širokou nabídku pochoutek, včetně tradičních italských specialit a o zábavu se postarají velikonočně laděné aktivity pro děti.

 

Slavnostní brunch nabídne lahůdky v rámci mozzarella baru, baru s rybami, ústřicemi, uzeninou, sýry a saláty. Nebudou chybět také tzv. živé stanice, tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche přímo před hosty připravovat pokrmy, jako například risotto, gratinovanou pastu, maso a další pochoutky. Nabídku doplní také lahodné dezerty a bufet pro děti. Malí návštěvníci si užijí odpoledne plné zábavy díky bohatému programu dětského koutku, například při hledání a malování vajíček.

 

Velikonoční brunch stojí 1 690 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 12 let za 990 Kč.

CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge, se pyšní lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína. Ve vkusné restauraci v centru města si hosté mohou vychutnat tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně, které připravuje šéfkuchař Leonardo Di Clemente a jeho tým.

www.cottocrudo.cz

Facebook: www.facebook.com/cottocrudo