Ve Zlaté labuti bude dusno. Gestapo má spadeno na Báru. Kdo ji zachrání tentokrát?

Na zaměstnance i management obchodního domu Zlatá labuť začíná doléhat tíživá atmosféra doby. Všudypřítomné Gestapo si našlo způsob, jak dopadnout nechvalně známého Marka Záhoře (Jan Dolanský). Klíčem k jeho nalezení je Bára (Marta Dancingerová), protože na Gestapu už ví, že právě ona pro něj vždy byla, je a bude tou nejdůležitější osobou. Gestapo věří, že ji Marek pokusí zachránit ať se stane cokoliv. Ale aby mohli Báru zatknout, budou ji muset nejprve najít.

Vědí, kde společně se Záhořem bydlela, a tak si pro ni přijdou tam. Jenže novými nájemníky v bytě jsou uprchlíci z Říše Maurerovi (Lucie Štěpánková, Adrian Jastraban), kteří mají z režimu velký strach, a to právě kvůli svému původu. Už jednou o všechno přišli a teď navíc hrozí, že jim bude odebrán i malý nalezenec Adam, o kterého láskyplně pečují. Prozradí pod tlakem gestapa, kde se Bára aktuálně nachází?  A jakou roli v tom sehraje právě malý Adam?

To, že Báře hrozí velké nebezpečí se v předstihu dozví také Petr (Adam Vacula), který považuje za svou povinnost Báře pomoct utéct. Jenže ta opět odmítá. Nic vážného neudělala a bezdůvodně ji Gestapo přece dlouho držet nemůže. Ale bude tomu skutečně tak?

Velký strach o Báru mají také její přátelé. Eva (Beáta Kaňoková) se rozhodne pomoci po svém a zjišťuje informace u svých německých kontaktů. Pro kamarádku je ochotná udělat cokoliv. Situace se zdá beznadějné do chvíle, kdy Eva padne do oka Gruberovi (Jaroslav Plesl).

nova.cz  tn.cz  voyo.cz



Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama