Tereza Brodská oslavila půlkulatiny s hereckou partou ze ZOO

Věk je jen číslo, čímž se řídí Tereza Brodská coby soudkyně Danuše Křížová ze seriálu ZOO. A právě přímo na natáčení ji překvapili kolegové, kteří si pro ni přichystali sladké a voňavé překvapení.

Na malé triky a podvůdky jsou už všichni v zákulisí seriálu ZOO připraveni. Bez nich se totiž nedá dostat oslavenec na plac. A jeden takový byl nachystaný i pro Terezu Brodskou, která se divila, proč má jít na plac, když ještě není čas. „Nepočítám to. Věk řeším až ve chvíli, kdy mám nějaké zdravotní neduhy. Pan doktor mi říkal: Máte vysoký cholesterol, vyřeší se to. Za půl roku mi řekne: Co ty kameny ve žlučníku? Tak v té chvíli si řekneš, že už to stáří asi klepe na dveře,“ směje se herečka, která nikdy neztrácí optimismus. Ani v okamžiku, když by se měla ohlédnout. „Já ničeho v životě nelituji. Možná jen toho, že se moji rodiče rozvedli. Možná jsem také mohla být benevolentnější ve výchově syna Sama, protože teď, když mám vnučku a vidím, jak ji vychovávají, tak se mi to strašně líbí. Říkám si, že jsem neměla být taková úzkostlivá. Nechat ho skákat do kaluže nebo oblečeného plavat v moři.“ V okamžiku, kdy by se měla herečka srovnávat se svými rodiči Janou Brejchovou a Vlastimilem Brodským, má jasno. „Já si myslím, že jsem čím dál tím víc, a i se o to dost snažím, po tátovi než po mamince. Zjistila jsem to, když jsem s ní psala knihu – Moje máma Jana Brejchová.“

Narozeniny herečka samozřejmě oslaví doma s nejbližšími, ale raději dárky rozdává, než dává. „Moc ráda lidi obdarovávám, jsem tím známá a dělá mi to hroznou radost. Nedělám to ze zištných důvodů, hrozně ráda chystám ty oslavy. Obzvlášť teď, když mám dvouletou vnučku. Popravdě ani nevím, jak na své oslavy reagovat. Mě to vždy tak dojme, že si lidi vzpomněli, a na druhou stranu si říkám, jestli už to není blbý slavit,“ usmívá se a prozrazuje, jaký dárek jí opravdu neudělal radost. „Jednou jsem dostala hroznou vázu. Měla příšerou barvu i tvar a vůbec se mi nelíbila, asi omylem upadla na zem. Můj tatínek, který samozřejmě dostával různé dárky, které byly nepohodlné, je dával do takového šuplete a předával dál. Jako třeba vázu, jenomže si nevšiml, že na ní je nápis – Dobrovolný sbor hasičů věnuje Vlastimilu Brodskému…“ To se prý herečce nestalo, protože si i ty nepovedené dárky nechává.

Za mediální skupinu Prima

Josef Ducký  |  externí dodavatel PR
M +420 776 648 240  |  E josef.ducky@iprima.cz

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama