Trendy pro sezónu podzim/zima 2023/2024

To nejlepší z aktuální kolekce od společnosti DEICHMANN

Pro každý typ ženy

Matka-lvice na plný úvazek, nezávislá dobrodružka, nebo úspěšná pracující žena? Ženství má mnoho podob – a prostřednictvím módy ho můžeme skvěle vyjádřit. Právě obuv a doplňky totiž dokážou podtrhnout osobnost. Proto je nová kolekce podzim/zima od společnosti DEICHMANN rozmanitá a mnohostranná

Módní chunky tenisky se v ní potkávají s elegantními mokasíny a šněrovacími polobotkami, kovbojské kozačky s kotníkovou obuví zdobenou výraznými přezkami, pohodlné plyšové sněhule se stylovými platformami inspirovanými 70. léty a jemné mrazivé tóny s tradiční černou. Celá kolekce působí luxusním dojmem díky metalickému lesku a třpytivým flitrům. Zima může přijít.

Jemné zimní tóny

Oproti předchozí sezóně bude barevná paleta klidnější. Nápadné a svítivé barvy vystřídají na podzim a v zimě jemnější odstíny lahvově zelené, tlumené magenty, fialové, vínově červené, hnědočervené nebo levandulové. Nebudou chybět studené odstíny bílé, šedé a khaki. Mokasíny, kozačky, kotníková obuv a lodičky v těchto barvách propůjčí outfitu punc extravagance.

Třpytivé kamínky a metalický look

Čas zazářit! Metalický look a štrasové kamínky se postarají o wow efekt na každém kroku. Zatímco kotníková obuv s flitrovými detaily dokáže cíleně přitáhnout pozornost, tenisky a lodičky v metalickém či třpytivém vzhledu se stanou srdcem každého outfitu. Kontrast blyštivých kamínků a masivních chunky tenisek jsme si doslova zamilovali. A co dotáhne každý look k dokonalosti? Rozhodně doplňky – prostorné shoppery v metalických barvách a třpytivé party kabelky.

Věčné a vděčné tenisky

V teniskách jsme vždycky dobře obutí. V kanceláři, na rodinném obědě i na party. Trendem sezóny podzim/zima jsou platformy a chunky modely. Hluboká čerň jim dodá na výmluvnosti, béžová – ať už tón v tónu, nebo v kombinaci s tmavými detaily – poutá pozornost k tomu nejdůležitějšímu.

Důležité hlášení: Zvířecí vzory jsou zpět! Setkávat se s nimi budeme na teniskách, kabelkách a čepicích. Dokážou ozvláštnit jinak jednoduchý, minimalistický basic outfit, ale snadno s nimi vytvoříte i extravagantní look, který k sobě bude magicky přitahovat pohledy.

Teddy – plyšová hebkost na dosah ruky

Zima je období, kdy se rádi zachumláme. Pokud jste si zamilovali teddy kabátky, těšit se můžete také na heboučké doplňky v podobě čepic, šál a kabelek v úžasných barevných kombinacích. Pozadu ale nezůstane ani kotníková obuv, baleríny a tenisky. Hezky je doplňují manšestrové kabelky v podzimní rezavé nebo béžové barvě.

Jako na Divokém západě

Je čas nazout kovbojské kozačky! Kdo by je nemiloval, když dokážou outfit posunout na úplně jinou úroveň? Nosí se modely do špičky s různými variantami výšky holeně, v černé, hnědé nebo béžové barvě, se stylovými vzory a metalickými detaily.

Boots!

Konečně zima, konečně čas ukázat nové boty. Nosit se bude robustní obuv, převážně v černé barvě, a zdobit ji budou nápadné přezky, šněrování, masivní podešve, nýty nebo hranaté špičky. Ovšem bezkonkurenčně nejvíc trendy budou modely nad kolena s výraznými podpatky!

Jednou nohou v sedmdesátkách! Platformy se potkávají s jemnými barvami, jako je krémová, lahvově zelená, fialová nebo svítivě červená. Vedle elegantních kozaček a Chelsea obuvi se můžeme těšit na další zimní poklady: puffy sněhule s nylonovými detaily, které vám dodají vzhled dobrodruha, a chybět nesmí ani válenky všech tvarů a barev, často s třpytivými kamínky a platformou. Takový look nejlépe doplní prošívané kabelky.

Módní novinky pro pány

Pozor, pánové, je načase připravit se na stylový podzim a neméně stylovou zimu. Perfektní volbou pro první chladné dny budou tenisky (nízké nebo kotníkové) v klasické bílé nebo černé barvě, odstínech šedé, béžové nebo koňakové, případně v oblíbených barevných kombinacích. Oblíbené jsou modely v chunky stylu nebo na platformě.

Až začne zima, bude načase vyměnit je za stylové workery nebo outdoorovou obuv. Slušet jim bude hnědá, khaki, černá nebo béžová barva. Do kanceláře nebo pro elegantnější příležitosti zvolte šněrovací polobotky, mokasíny nebo obuv typu Chelsea.

Povinná výbava pro děti

I v sezóně podzim/zima budou děti objevovat svět. Neobejdou se proto bez vhodné obuvi, která nejenže dobře vypadá, ale také optimálně chrání chodidla.

Budou se nosit klasické nízké tenisky i kotníkové modely s hřejivou podšívkou. Díky lehkým sportovním teniskám na výrazné platformě se svět promění v jedno velké hřiště. Zimní look doplní workery a zimní obuv s podšívkou a s detaily z imitace kožešiny, které zahřejí za každého počasí.

Kolekci dívčí obuvi charakterizují převážně tóny lesních plodů – růžové, červené nebo fialové. Šedivé zimní dny rozzáří kombinace jemných barev s výraznými neonovými detaily, například v růžové barvě. Objevovat se budou hravé motivy srdíček, koníčků a ledových krystalů.

I v dětské kolekci najdeme sportovní obuv na platformě, inspirovanou trendy v pánské a dámské obuvi. Což nám připomíná, že mámy a dcery se i díky tomu můžou těšit na mini me look, který jako by říkal: „Patříme k sobě!“ Nabídka dívčí obuvi sahá od sněhulí přes kotníkovou obuv zdobenou přezkami a válenky až po stylové mokasíny a třpytivé tenisky.

Chlapci se mohou těšit na kombinaci podzimních barev, jako je šedá, hnědá, modrá nebo béžová, s výraznými detaily. Módní workery se inspirovaly v oddělení pánské obuvi, ale díky prvkům v neonových barvách působí stále dětsky.

Red: Deichmann

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama