O Změň svůj dech je nebývalý zájem! Lidé pečují o své zdraví a psychiku

7. září v nakladatelství CPress vyjde knížka Změň svůj dech a začnou se dít věci od Rostislava Václavka a Petry Macháčkové.

Změň svůj dech a začnou se dít věci

Rostislav VáclavekPetra Macháčková

Věřili byste, že něco tak obyčejného a na první pohled mimovolného, jako je náš dech, zásadním způsobem ovlivňuje kvalitu spánku, chrápání, fungování trávicího systému, zvládání stresových situací, depresí, fóbií a úzkostí? Má také vliv na naši postavu, kvalitu pohybu a výkon jak ve sféře rekreačního, tak profesionálního sportu. Významně ovlivňuje mluvu, správný vývoj čelistí i zubů, a to už od dětství. Funkčním dýcháním lze navíc eliminovat výskyt poruch jako ADD a ADHD a vývoj logopedických vad či později u žen projevy PMS, menopauzy, migrén a všeobecně pak astmatu, alergií nebo neurologických problémů.

Nevěříte? Pojďte se začíst a najdete souvislosti. Objevte s certifikovaným master instruktorem systémů Oxygen Advantage a Buteyko Clinic a zakladatelem holistického přístupu 5 pilířů zdraví nečekané souvislosti, kde se dech pojí nejen s výše uvedeným, ale i s otužováním, fungováním vlastní mysli a těla, s fasciálním systémem a v neposlední řadě i s půsty a příjmem stravy vůbec.

Zdroj: CPress.

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama