Další hvězdná posila Ulice odtajněna! Do seriálu nastupuje Adéla Gondíková

TV Nova vysílá denní seriál Ulice již osmnáct let. Za tu dobu se v seriálu objevila celá plejáda hereckých es a dnes už i legend. Nyní posílí herecké řady Ulice další hvězdné jméno. Do seriálu nastupuje Adéla Gondíková, jejíž hrdinka bude od samého začátku opředena tajemstvími.

Oblíbený denní seriál Ulice, který je už řadu let stálicí na TV Nova, má momentálně prázdninovou pauzu ve vysílání. Věrní diváci a fanoušci se už nemohou dočkat, až odstartuje jeho devatenáctá sezona. A že je na co se těšit! Tvůrci před pár dny odtajnili, že se v seriálu objeví nová postava v podání Lucie Vondráčkové. Nyní prozradili další hvězdné jméno, které budou diváci od podzimu pravidelně v seriálu vídat. Do Ulice nastupuje i charismatická Adéla Gondíková. Právě kolem její hrdinky se bude točit hodně zajímavý děj, jenž osloví spoustu diváků.

Adéla Gondíková jako tajemná femme fatale

„Postava, kterou hraje Adéla Gondíková, bude v Ulici docela kontroverzní. Sama jsem zvědavá, jak ji diváci přijmou a komu budou nakonec fandit. Má svá tajemství, která se budou postupně odhalovat, čímž zasáhne hodně významně do osudů několika obyvatel Ulice,“ naznačila kreativní producentka, na co se mohou diváci těšit.

Na více informací si zatím budou muset fanoušci ještě chvíli počkat stejně jako na start nových dílů Ulice.

Zdroj: TV Nova 

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama