Orlane: Osvěžení pro vaši pleť. Omlazení po jediné aplikaci

Je vaším snem chlubit se mladou, zdravou a svěží pokožkou? Pak si vyberte z produktů značky Orlane, které vám pomohou na cestě k vašemu cíli. Unikátní složení všech přípravků Orlane napravuje dehydrovanou a vnějšími vlivy unavenou pleť.

Volá vaše dehydrovaná pleť o pomoc, pne a je již na pohled vysušená? Pak potřebuje masku a hydratační krém. Intenzivní nálož látek, které ji uvedou do původního stavu, dodají jí mladistvý jas, a především budou vyživovat epidermis tak, že se do podobného stavu už nikdy nedostane. Každá žena touží po zdravé a krásné pleti, která jí sluší. Problém je, že nedokonalosti vznikají náhodně, kvůli vnějším i vnitřním vlivům, na vině je také civilizační stres. Příčinou toho, proč cítíte na pokožce pnutí, může být také to, že používáte nevhodný přípravek, nedostatečně hydratujete zevnitř i zvenku, jste v permanentním stresu, málo spíte a jíte potraviny, které pleti škodí. Co s tím, kromě toho, že pleti, která je takto iritována, takže ve finále vypadáte starší, pomůže změna životního stylu? Není na škodu také vyměnit kelímky s kosmetikou!

Naše tipy:

Hydralane Double SOS, Hydratační krém, orlanecz.com, 1296 Kč

Jemný svojí texturou a výjimečný svým dvojím účinkem, takový je krém Hydralane SOS Double. Díky různě velkým molekulám kyseliny hyaluronové je pleť vyživena nejen na povrchu, ale i v hlubokých vrstvách kůže. Přidáním jojobového a koriandrového oleje do krému je zajištěna 24hodinová hydratace. Kombinace olejů s krémem způsobí zadržování vlhkosti uvnitř pleti. Pleť je svěží, dokonale hydratovaná, pružná a viditelně omlazená. Specifická péče pro velmi suchou pleť nebo pro pleť vystavenou náročným klimatickým podmínkám (chlad, ostrý vítr, klimatizace…). Použití: V tenké vrstvě naneste ráno i/nebo večer na důkladně odlíčený obličej a jemnými krouživými pohyby zapracujte do pokožky. Vyhněte se oblasti kolem očí, na ty použijte některý z očních krémů Orlane.

Hydratační Bio Mimic Maska, orlanecz.com, 1863 Kč

Biomimetická hydratační maska Orlane účinkuje jako léčivé náplasti. Biomimetika se zabývá zkoumáním principů konstrukce živých organismů a snaží se tyto poznatky aplikovat do dalších vědních oborů. Imitováním přirozených mechanismů mladé pleti vybrané kosmetické produkty Orlane jakoby „znovu vytváří“ hydrataci. Tato intenzivní péče vděčí za svou výjimečnou účinnost nové generaci aktivních látek, které znovu uvádějí do chodu přirozené hydratační mechanismy přesně tam, kde to pleť potřebuje nejvíce. Takto cílená a personalizovaná péče přináší intenzivní omlazující hydrataci. Jemná textura masky bezprostředně po aplikaci proniká hluboko do pleti a zanechává na jejím povrchu lehounký hydratující film, který velice rychle dodává pokožce účinné látky. Pleť je hydratovaná, svěží, rozjasněná a omlazená. Použití: Nanášejte 1–2x týdně na obličej. Při aplikaci se vyhněte očním konturám. Nechte působit, dokud neucítíte, že je pleť dostatečně dobře zásobená aktivními látkami. Film, který po sobě maska zanechá, smyjte pomocí Oživující pleťové vody.

Značka Orlane dlouhodobě patří mezi prestižní kosmetické značky, které ve výsledku restartují pokožku a její buněčné procesy. Celá řada je navržena tak, aby vyhovovala požadavkům všech a v každé zemi, aby i klienti se specifickými potřebami pleti našli to, co potřebují, právě v produktech značky s bohatou historií. Seznamte se s Orlane a dělejte radost – jediným nákupem.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Zdroj: Orlane

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama