Knižní tip a čtení na dovolenou: Mise Rio od Petra Freye

Nový titul „Mise Rio“ od spisovatele Petra Freye je napínavý thriller, který vás zavede do Ria de Janeira, ale nabídne víc než jen napětí. Je to příběh o otcovské lásce bez hranic. Hlavní postava Henry, bývalý architekt, přijíždí do Ria, aby zachránil svou dceru Pavlínu, uvězněnou kvůli drogovému obchodu. S pomocí přátel a veřejné podpory se snaží bojovat proti korupci a zločinu, aby Pavlínu osvobodil. Kniha odhaluje dvě tváře Ria – krásnou a luxusní stránku i temnou stránku zločinu a korupce. Autor přináší naději do budoucnosti, věříc, že Brazílie se jednou zbaví drog a organizovaného zločinu.

Více na: https://www.petrfrey.store/.

Petr Frey, úryvek z knihy Mise Rio:

Taxi už jelo po Avenida Atlantica, která se táhne kolem známých pláží. Oba ale ten pohled dnes netěšil a tiše seděli, zahleděni každý do svých myšlenek. Proto ani nezpozorovali, že se jich po celou dobu drží hned několik vozů. „Jsme na místě, seňoro,“ ozval se taxikář. „37 reálů, prosím,“ dodal. Pavlína mu podala dvě bankovky a mávla rukou na znamení, že je to OK. Když chtěli vystoupili z taxíku, zjistili, že je zepředu i zezadu blokují nějaká auta. U boku zase zastavila dodávka, ze které vyskákalo policejní komando. A než se zorientovali, mířilo na ně hned několik pušek. Policisté křičeli: „Oba vystupte, lehněte si na zem a dejte ruce za záda.“

O autorovi:

Petr Frey se narodil v roce 1957 v Rio de Janeiro, kde jeho rodiče několik let pracovali. Jeho vášní je právě Brazílie, její reálie a literatura. Je absolventem Filozofické fakulty UK v Praze. Petr Frey pracoval od devadesátých let v prostředí nadnárodních reklamních agentur, ale později se rozhodl pro dráhu samostatného marketingového poradce. Za tuto činnost získal i cenu České marketingové společnosti. V současné době je poradcem pro lidské zdroje a žije se svou ženou a dcerami na Vysočině.

Petr Frey dosud vydal jednu sbírku poezie, která byla ovlivněna hlavně hudebními žánry jako je rock a blues. Následovaly dvě publikace věnované novým trendům v marketingu. Knižní thriller Mise Rio, z prostředí jeho rodného města, je jeho prvotinou v tomto žánru. Je také pravidelným přispěvatelem internetových blogů a knižních komunit. Více o autorovi na https://www.petrfrey.cz/.

Tištěná kniha Mise Rio s autorským podpisem, cena: 286 Kč

E-kniha Mise Rio ke stažení, cena: 198 Kč

Kniha je k dostání na: https://www.petrfrey.store/

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama