Vydejte se na cestu ke zdraví s všestrannou fitness aplikací HONOR Health

Globální technologická značka HONOR představuje aktualizovanou aplikaci HONOR Health. Cílem této aplikace je inspirovat lidi ke zdravějšímu životnímu stylu. Sloužit může jako digitální zdravotní deník, nabízí sledování kondice, zdravotní přehledy a bezproblémovou správu vaší nositelné elektroniky, jako jsou chytré hodinky, to vše v jediném rozhraní.

Jednoduchým klepnutím na obrazovku se vám otevřou dveře k zážitkům zaměřeným na váš zdravý životní styl. Pojďme se podívat na ty nejdůležitější funkce, které na vás uvnitř aplikace HONOR Health čekají:

· Podpora životní rovnováhy a zvládání stresu

Zdravý život není jen o fyzickém cvičení. Klíčovou roli hraje také kvalitní odpočinek a zvládání stresu. Aplikace HONOR Health poskytuje nástroje pro regulaci dechu, zmírnění stresu a podporu klidného spánku a tím pomáhá k vyváženému životnímu stylu.

· Komplexní sledování kondice 24/7

Chcete si kdykoli prohlédnout své zdravotní údaje? Spárujte aplikaci s chytrými hodinkami nebo náramkem HONOR. Díky přesnému pozorování jsou vaše zdravotní údaje bezpečně uloženy a poskytují komplexní, inteligentní a integrované řešení pro sledování vašeho zdraví a kondice.

· Váš fitness trenér na vyžádání

Nemáte chytré hodinky ani chytrý náramek? Nevadí. Aplikace HONOR Health umí i z vašeho chytrého telefonu udělat osobního fitness trenéra pro vnitřní i venkovní tréninky, od běhu po jízdu na kole. Bez námahy s ním můžete sledovat a zaznamenávat své fitness ukazatele. Aplikace HONOR Health se zkrátka stane vaším důvěryhodným pomocníkem v oblasti zdraví, který vám bude k dispozici kdykoli a kdekoli.

Ideálním partnerem pro aplikaci HONOR Health je například chytrý telefon HONOR 90. Díky své lehkosti a elegantnímu designu vás nebude nijak rozptylovat a naopak bude snadno a přesně sledovat vaše každodenní aktivity. Svět fitness a svět estetiky se navíc ve smartphonu HONOR 90 dokonale spojují a usnadní vám cestu za zdravím jako nikdy předtím.

Ať už s cvičením teprve začínáte, nebo již patříte mezi pravidelné sportovce, aplikace HONOR Health vám vyjde vstříc. Přístup k ní získáte prostřednictvím HONOR App Market, Google Play Store nebo App Store (dostupnost se může lišit v závislosti na dané zemi). Ať už máte Android nebo iOS, smartphone nebo PAD, aplikace HONOR Health funguje perfektně bez ohledu na vaše zařízení a podporuje i hodinky HONOR Watch GS3 a chytrý náramek Band 7.

Synchronizace hodinek HONOR Watch GS3 a chytrého náramku Band 7 s aplikací HONOR Health App je rychlá a snadná. Podívejte se na stručný návod pro uživatele systému Android i iOS:

Pro uživatele systému Android:

1) Povolte Bluetooth. 2) Spusťte aplikaci HONOR Health a přihlaste se pomocí účtu HONOR. 3) Přejděte na stránku „Device” (Zařízení) a vyberte tlačítko „Add device” (Přidat zařízení). 4) Aplikace automaticky vyhledá a zobrazí název vašeho zařízení HONOR. Vyberte svůj model.

5) Klepněte na „AGREE” (Souhlasím) pro „Bluetooth message syncing” (Synchronizace zpráv Bluetooth) a poté potvrďte požadavek na spárování na vašem nositelném zařízení. A je to!

Pro uživatele iOS:

1) Zapněte Bluetooth. 2) Otevřete aplikaci HONOR Health a přihlaste se pomocí svého účtu HONOR. 3) Na stránce „Device“ (Zařízení) klikněte na tlačítko „Add device“ (Přidat zařízení). 4) Aplikace identifikuje vaše nositelné zařízení HONOR a zobrazí jeho název. Vyberte svůj model. 5) Přejděte do nastavení Bluetooth v telefonu, vyberte zařízení HONOR a poté potvrďte požadavek na spárování na nositelném zařízení. A máte hotovo!

Vydejte se na cestu ke zdravějšímu životnímu stylu a udělejte první krok ještě dnes. Stáhněte si aplikaci HONOR Health a odemkněte si svou vlastní bránu ke zdraví. Vaše zdravotní cíle čekají a nikdy nebyly tak blízko na dosah!

###

Další informace o značce HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.hihonor.cz

O značce HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvářet nový inteligentní svět pro každého. Neochvějně se zaměřuje na výzkum a vývoj a snaží se vyvíjet technologie, které lidem po celém světě umožňují jít dál a dávají jim svobodu dosáhnout a udělat víc. HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení, které vyhovují každému rozpočtu, a díky svému portfoliu inovativních, prémiových a spolehlivých produktů umožňuje lidem stát se lepší verzí sebe samých.

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

Zdroj: HONOR

Hudební divadlo Karlín
Reklama
Deichmann
Reklama
Reklama
Arkham
Reklama