Degustační menu ART&FOOD Had

Degustační menu ART&FOOD Had

Degustační menu ART&FOOD Had

Začal nám měsíc lásky a k němu bezesporu patří i romantické večeře při svíčkách - ať už doma nebo v příjemném prostředí restaurace. 

Pokud si ke své návštěvě vyberete pražskou restauraci ART&FOOD Had, těšit se můžete nejen na vybrané lahůdky šéfkuchaře, ale také umění - jak už název napovídá. Pochutnat si v neobvyklém galerijním prostředí za přítomnosti klavírního umělce může znamenat zážitek, na který budete rádi vzpomínat ...

Kromě skutečnosti, že budete konzumovat pokrmy z produktů vypěstovaných na venkovských farmách, vás nejspíš potěší i fakt, že si suroviny můžete se slevou v ART&FOOD Had zakoupit k domácímu použití. Totéž se týká i vín z bohaté nabídky. A pro hosty, kteří rádi ochutnávají nové lahůdky, v restauraci pravidelně připravují degustační menu. 

1. 5. 2015 – 17. 5. 2015       Degustační 5 chodové menu

Studený předkrm

Marinovaný losos s hořčično-medovou omáčkou (4, 10)

Sauvignon Blanc, Domaine Blomac, Languedoc, Francie

Polévka

Pikantní zeleninový krém s dýňovým olejem (7, 9)

Ryzlink vlašský, Hrdina & dcera, Velké Bílovice, Česká republika

Teplý předkrm

Zastřené vejce s pršutem, hoblinkami ze sýra trikata a nasekanou petrželkou (3, 7)

Sauvignon, Chateau Modra, Slovensko

Hlavní chod

Steak z vykostěného kuřecího stehna se šalotkovo-bramborovým pyré, rukolou a olivami (7)

Grüner Veltliner, Karl Lagler, Wachau, Rakousko

Dezert

Pečené plátky jablka se skořicovým tvarohem a citrónovou kůrou (7)

Frankovka, Oldřich Drápal, Velké Bílovice, Česká republika

Degustační 3 chodové menu

Studený předkrm

Marinovaný losos s hořčično-medovou omáčkou (4, 10)

Sauvignon Blanc, Domaine Blomac, Languedoc, Francie

Hlavní chod

Steak z vykostěného kuřecího stehna se šalotkovo-bramborovým pyré, rukolou a olivami (7)

Grüner Veltliner, Karl Lagler, Wachau, Rakousko

Dezert
 

Pečené plátky jablka se skořicovým tvarohem a citrónovou kůrou (7)

Frankovka, Oldřich Drápal, Velké Bílovice, Česká republika

Čísla uvedená v závorkách (1-14) označují alergeny,

podrobnosti na požádání.

Degustační 5 chodové menu, 650 Kč/osoba, s 5 sklenkami vína 1000 Kč/osoba.

Degustační 3 chodové menu, 440 Kč/osoba, se 3 sklenkami vína 700 Kč/osoba.

Degustace českých vín - 8 vzorků, 500 Kč/osoba.

MÁTE ZÁJEM O VÍCE INFORMACÍ?

ART&FOOD Had ∙ Restaurace a galerie moderního umění

Adresa: Plaská 617/4, 150 00 Praha 5 - Malá Strana

Telefon +420 251 512 063 mobil +420 605 555 050

Webové stránky www.art-food.cz    www.vino-zlatyhad.cz