7. Mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa

7. Mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa

7. Mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa

7. MAKRO Mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa

 Vitezové 6. ročníku Mistrovství

Kdo letos nejlépe a nejrychleji připraví filety z lososa? Nejlepší kuchaři z celé České republiky budou v sobotu 25. 6. 2016 od 13 hodin na pražském Vítkově připravovat dva filety bez kostí a kůže z pětikilové ryby. Odborná porota posoudí, kdo se stane již posedmé šampionem soutěže. Hodnotit bude nejen rychlost ale také výtěžnost ryby a čistotu pracoviště. Vítěz získá zájezd pro dva do Norska.

 

Přijďte se podívat na celorepublikové klání a ochutnat jednu z nejoblíbenějších ryb v české kuchyni.

Kdy: 25. 6. 2016 od 13:00 - 15:00
Kde: Bosh Fresh Festival, Praha Vítkov